Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Meer plezier op het werk? Lees deze vijf tips!

Plezier hebben op het werk heeft invloed op jouw jobtevredenheid en verhoogt je productiviteit.“Een goede werksfeer is belangrijker dan een mooi salaris,” luidt dan ook het uitgangspunt van Meredith van Overloop in haar boek “Het Overloopeffect”.

lees meer

Hoe brengen organisaties een efficiënte teamcultuur tot stand die tot betere retentie leidt?

Nog altijd gaan organisaties er soms klakkeloos vanuit dat meer winst realiseren enkel mogelijk is als ze ook meer omzet boeken. Daarbij verliezen ze uit het oog dat ook met minder omzet, maar onder meer met een sterkere focus op efficiëntie en kostenbeheersing en een verstandiger gebruik van het werkkapitaal hogere winsten mogelijk zijn.

lees meer

Welbevinden op het werk: waarom yoga en pingpongtafels niet helpen

Anno 2019 zijn organisaties er zich maar al te goed van bewust dat ze hun best moeten doen om ervoor te zorgen dat hun medewerkers zich goed in hun vel voelen.

lees meer

Is jouw manager een goede coach?

De dag van vandaag is life long learning niet meer weg te denken. Iedereen op de werkvloer moet de kans krijgen om voortdurend kennis op te doen en vaardigheden te blijven ontwikkelen.

lees meer

Vertrouw jij je werkgever?

Vertrouwen in je werkgever heeft een grote impact op hoe tevreden je bent over je job. Uit recent onderzoek blijkt dat slechts minder dan de helft van de werknemers een ‘groot vertrouwen’ heeft in hun huidige baas, team of collega’s.

lees meer

Onze job bepaalt één vijfde van ons geluk

Sta jij met de komst van de feestdagen al eens vaker stil bij wat jou gelukkig maakt? Reflecteer ook eens over jouw job, want die bepaalt maar liefst één vijfde van je geluk.

lees meer

Interne functie of consultancy: what’s in IT for you?

Al even aan de slag als consultant maar wil je graag het roer omgooien naar een interne functie of vice versa? Een keuze die veel impact heeft op het landschap van je werkleven.

lees meer

Net een eerste job, maar al last van Buyer's remorse?

Net begonnen aan een eerste job, maar niet helemaal wat je ervan verwacht had? Hoe moet het nu verder en wat kan je doen om een nieuwe mismatch te voorkomen?

lees meer