Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Wieni

Wieni ontwerpt en ontwikkelt webapplicaties die uitblinken in performance en user experience


Welke waar(he)den vinden we belangrijk? 

Verwacht hier vooral geen klef gedoe! 

1. Team & empathie

Elke dag op je eentje werken? Vergeet het maar, bij Wieni doe je geen enkel project alleen. We hebben nog nooit het cliché 'teamwork makes the dream work' letterlijk uitgesproken. Want onze dagelijkse manier van werken zegt eigenlijk al genoeg. Iedereen probeert elkaar naar een hoger niveau te tillen, waardoor elke individuele bijdrage steeds beter wordt. Feedback en kennisdeling staan dan ook centraal. 

Om die reden is ook empathie een belangrijke eigenschap. Je moet je kunnen verplaatsen in het hoofd van de klant of van je collega's. Vragen of opmerkingen schieten we nooit af, maar beantwoorden we met een professionele en open houding. 

2. Kritisch & inspirerend

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Is dit de beste, of eerder de gemakkelijkste oplossing? We houden niet van 'ja'-knikkers, en doen niet mee met hokjesdenken. Integendeel, we denken net out-of-the-box! Telkens met de nodige passie en goesting, natuurlijk.

Alle collega's kijken dan ook voortdurend met een kritische blik naar zichzelf én elkaar. Iedereen komt verlossend uit de hoek als het moet, en verrassend als het mag. Maak je geen zorgen: onze Learning & Development opportuniteiten helpen je daarbij. Zo blijven we relevant en vernieuwend.

3. Get shit done & no-nonsense 

Wieni ademt openheid en een no-nonsense mentaliteit. Wanneer we zeggen 'doe het op zijn Wieni's', dan bedoelen we dat je er vooral niet te veel kak aan moet hangen. Zeg waar het op staat, en wees to the point. Meer moet dat niet zijn. 

Onze 'get shit done' aanpak ligt in het verlengde van die openheid. Alle Wieni's steken graag de handen uit de mouwen, en gaan ervoor. Just do it! Loopt er iets mis? Kan gebeuren: just fix it. Een echte plantrekker beseft dat Google altijd raad weet. ?

4. Kwalitatief & Punctueel

In een creatief beginstadium kan een snelle en ruwe aanpak zijn vruchten afwerpen. Maar we zijn geen fan van slordig werk in presentaties, code, documentatie en communicatie. Eens het échte teamwork begint, dan moeten de zaken wel zorgvuldig verlopen. Daarom hebben we ons eigen proces zorgvuldig gedefinieerd en gestructureerd. Enkel zo leveren we de meest kwalitatieve projecten af. Tijdig en tot in de puntjes verzorgd.

Sounds like a match?

Kan jij je helemaal vinden in deze waar(he)den? En vooral: weet jij hoe je Wieni nog beter kunt maken? 

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier

Kenmerken

Jobs