Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Hoe het carrièrepad verloopt bij werknemers van Western Digital? Je ontdekt het hier!

Mijn eerste dagen bij Western Digital zijn vlot verlopen. In het begin had ik heel wat vragen en ging ik geregeld ten rade bij mijn collega’s die mij goed geholpen hebben. Binnenkort zet ik de stap naar een ander team dat inzet op performance testing en onderhoud van infrastructuur. Het is fijn dat je binnen Western Digital de mogelijkheid krijgt om te veranderen van functie of team naargelang je interesses. Hoe ik mijn toekomst hier zie? In eerste instantie wil ik graag zoveel mogelijk bijleren van iedereen hier op de werkvloer. Op termijn zou het leuk zijn meer verantwoordelijkheden te kunnen nemen over een bepaald project.

Jeroen Van Cleemput - Software Integration Engineer

Ik herinner me nog dat mijn sollicitatieprocedure enorm vlot verlopen is. Vooral de carrièremogelijkheden spraken me hard aan. Er waren niet enkel hardware uitdagingen, maar ook mogelijkheden op een carrière binnen software development. Ik ben gestart als hardware engineer (technieker) en ben gegroeid tot software engineer waarbij ik programmeer in Python. In de toekomst wil ik me graag nog bijscholen in het programmeren en daar een kei in worden.

Arne Beerens - Software Engineer

Door omstandigheden heb ik een alternatief parcours afgelegd. De persoon die mijn team zou leiden nam ontslag enkele dagen voor ik begon met werken. De CEO sprak me hier onmiddellijk over aan en heeft de situatie eerlijk uit de doeken gedaan. Hij bood me een andere functie aan binnen het bedrijf - die iets minder in mijn comfortzone lag - waarop ik ben ingegaan. De open en transparante communicatie van het management is hetgeen ik van de situatie onthouden heb. Ik ben een andere weg opgegaan dan ik initieel voor ogen had en heb daar veel appreciatie voor gekregen van mijn leidinggevenden.

Jurgen de Commer - Principal Software Engineer