Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Wat uitdaging betekent voor werknemers van Western Digital

Voor mij schuilt de grootste uitdaging erin onze integratieworkflow en testinfrastructuur steeds meer te automatiseren. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het toepassen van mijn technisch inzicht om integratieproblemen systematisch op te lossen.

Jeroen Van Cleemput - Software Integration Engineer

Eén van de uitdagingen bij ons is dat het product technisch zeer breed gaat, van networking en linux kernel debugging, over architecturale schaalbaarheid and performance van storage systemen, tot GUI development. Je komt dagdagelijks in contact met ingenieurs en experten in vele domeinen. Dit gecombineerd met de schaal van onze systemen, tot 100-tallen PetaBytes en duizende gebruikers, best uitdagend! Een eigenschap waarover iedere werknemer bij ons beschikt? Zin en capaciteit om nieuwe technologieën en technische uitdagingen als het ware te ‘absorberen’.

Marc Van Cappellen - Global director software engineering

Wij werken in sprints, i.e. afgebakende projecten van 2 weken. Op het einde van zo’n project geven we telkens een demo waarin we tonen wat we konden realiseren. Het vormt een leuke uitdaging om naar zo’n demo toe te kunnen werken en om deze uit te rollen.

Daarnaast haal ik veel voldoening uit de connecties met het buitenland en de kansen die we krijgen om onze collega’s in het buitenland effectief te ontmoeten. Zo ben ik al naar Zwitserland, Frankrijk, Engeland, Nederland en de VS gegaan. Je leert hoe de buitenlandse collega’s te werk gaan en wat klanten in het buitenland belangrijk vinden.

Arne Beerens - Software Engineer

Binnen de Business Unit heb ik veel contact met buitenlandse collega’s. Het is fijn om hen ook in het echt te kunnen ontmoeten. Of de buitenlandse contacten het werk makkelijker maken, durf ik niet te zeggen. Het is altijd iets eenvoudiger om met iemand in je eigen omgeving te werken omdat je zo makkelijk zaken kan bespreken. Het zorgt in ieder geval voor een leuke uitdaging!

Jurgen de Commer - Principal Software Engineer