Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Wat samenwerken betekent voor werknemers van Western Digital

Ik werk in een klein team van twee personen en eigenlijk kan ik alleen maar zeggen dat onze samenwerking goed verloopt. We spreken ‘s morgens af wie wat zal doen en hebben dus de vrijheid om zelf onze taken te verdelen. Verder zijn er tussen de middag vaak lunch meeting waarbij interne werknemers, die gespecialiseerd zijn in een bepaald topic, hun kennis kunnen delen. Zo was er onlangs een meeting over Python 3. Ik heb het gevoel dat ik hier op mijn plaats zit en dat ik nog veel kan bijleren van mijn collega’s. Ze beschikken stuk voor stuk over heel wat technische kennis en capaciteiten.

Jeroen Van Cleemput - Software Integration Engineer

Sinds de eerste dag dat ik hier werk, heb ik slechts één dag thuis gewerkt! Hoe dit komt? Er heerst een toffe, positieve vibe op kantoor en ik kan oprecht zeggen dat ik top collega’s heb. Ik vind het fijn om ‘s morgens naar het werk te kunnen vertrekken! Tussen de middag gaan we vaak iets eten of spreken we af in de keuken om samen te lunchen.

Marc Van Cappellen - Global director software engineering

Vroeger maakte ik deel uit van een klein team dat bestond uit vier à vijf mensen. Ondertussen is het team gegroeid naar negen mensen. De dynamiek is iets anders, maar de sfeer blijft dezelfde: tof, positief en ‘los’ waardoor de collega’s bijna vrienden zijn. We hebben een gezamenlijke chat die ons toelaat elkaar vragen te stellen. Ook face to face stellen we vragen door even te stoppen aan elkaars bureau of door elkaar aan te spreken in de keuken. Het voordeel van onze open bureauruimtes is dat er geen drempel is om elkaar om hulp te vragen.

Arne Beerens - Software Engineer