Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

UCast & Connectify

UCast & Connectify

Heb je je ooit afgevraagd … wie de gepersonaliseerde welkomstberichten op je TV verzorgt na het inchecken op je hotelkamer? Welke technologie ervoor zorgt dat grote tekst- en video boodschappen verschijnen op multimedia LED borden tijdens voetbalwedstrijden? Hoe touchscreens in de winkel je helpen bij je aankopen of hoe je gemeentelijke informatie kan opvragen bij de kiosk?

UCast (Roeselare/Beernem) dat deel uitmaakt van de groep Connectify is where this magic happens.

UCast is een snelgroeiende scale-up. Technologische vernieuwingen en het ontwikkelen van specifieke softwaretoepassingen voor de wereld van de tv-schermen zijn onze dagelijkse uitdagingen. UCast maakt deel uit van de integrator Connectify die instaat voor de volledige integratie van data, security, video en voice in middelgrote bedrijven.

Het software team van UCast integreert de nieuwste IP multimedia systemen (IP TVs, camera’s, touchscreens, LED borden, domotica) met elkaar via één, uniek software-platform zodat Digital Signage oplossingen mogelijk worden. In tegenstelling tot andere platformen stuurt ons systeem rechtstreeks vanuit de ingebouwde chipset de schermen aan (Samsung SSSP & Tizen, LG Webos).

Het team bestaat uit back- en frontend software experten die bouwen aan het UCast software-platform én ondersteuning bieden in diverse, vaak vooruitstrevende multimedia projecten.

Bij UCast neem je als collega niet alleen de verantwoordelijkheid om je project van a tot z uit te bouwen, je ziet ook daadwerkelijk het resultaat van je inspanningen. Er is ook plaats voor het uitwerken van eigen ideeën. Ervaren UCast’ers nemen de nieuwkomers onder hun hoede en zorgen ervoor dat ze door hun coaching met evenveel enthousiasme en overgave hun projecten uitwerken.

Wat maakt jou een UCast’er?

Je bent zelfstandig, leergierig en enthousiast om nieuwe tech uit te proberen en collega’s te helpen met het uitwerken van een idee.

Een UCast'er werkt vaak aan verschillende projecten tegelijkertijd: API’s, interfaces, front-ends, data services, mobile apps en kan zijn/haar werkagenda in functie hiervan aanpassen.

Je hebt een proactieve, hands-on mentaliteit en deinst er niet voor terug samen met de klant aan issues te werken.

De UCast'er houdt van kwalitatieve code én heeft de nodige level-headedness om met wat gezonde chaos om te kunnen.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Dean

Kenmerken

AUTONOMIE

Autonomie

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand bij UCast. Je krijgt de kans om je eigen projecten van a tot z uit te werken.

TAKENPAKKET

Takenpakket

Bij UCast krijg je de mogelijkheid om zelf je weekagenda samen te stellen en te kiezen aan welke uitdaging je prioriteit geeft.

SAMENWERKEN

Samenwerken

In functie van je sterktes en interesses wordt het takenpakket elke week verdeeld en kan je steeds rekenen op de ondersteuning van je teamgenoten.

WERKSFEER/OMKADERING

Werksfeer

Bij UCast heerst er een sfeer van collegialiteit en openheid, elke dag wordt er met evenveel zin aan de lopende projecten gewerkt.

Jobs

"De vrijheid om zelf je projecten van a tot z uit te kunnen werken is een enorme troef."

Kristof Meersseman - Project Manager UCast