Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Trivest Software Group

Toonaangevende software in de maakindustrie

Trivest Software Group is hèt bedrijf bij uitstek voor software in de maakindustrie. Ons sterk groeiend bedrijf wordt enkel en alleen mogelijk gemaakt door ons ambitieus team, the sky is the limit!

Nu, wat doen we juist? Ons productportfolio bestaat uit ERP-, CAD/CAM-software, BI en mobiele applicaties. Hiermee maken we de bedrijfsprocessen in de maakindustrie een stuk makkelijker. Van aankoop tot facturatie, door integratie van onze software scheppen we orde in de chaos en staat gebruiksgemak voorop.

Tussen de collega’s, die elk sterk staan in hun vak en hun job met passie uitvoeren, voel je je snel thuis. Die kennis wordt met plezier gedeeld tijdens ontbijtsessies of de ‘Trivest Academy’. Onze organisatie zet sterk in op opleiding, en dat merk je. Vanaf dag één krijg je als werknemer een intensieve opleiding over de software, maar daar stopt het niet. Iedere werknemer krijgt de kans om een individueel groeitraject uit te tekenen. Zo kan je je skills aanscherpen en bijblijven met de technologische innovaties.

Door de KMO omgeving heerst er een ongedwongen werksfeer, waarin iedereen bij elkaar terecht kan. Er is geen concurrentie op de werkvloer: we helpen elkaar en gunnen het onze collega’s om elkaar in een succesverhaal te zien. De Belgische vestiging in Zele past dan weer binnen een internationale omkadering.

Bij Trivest Software Group zijn doorgroeimogelijkheden nooit veraf. Door de vastberaden groeiambitie van is dat zelfs mogelijk op korte termijn, je voelt dat het bedrijf verder wil en jou daarin meeneemt. Een job met potentieel!

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier René

Kenmerken

SAMENWERKEN

Mensgericht

Met de juiste mensen in onze organisatie komen we al een heel eind. Daarom vindt het betrokken management het belangrijk dat je jezelf thuis voelt in ons jong en ambitieus team. De juiste persoon in de juiste functie, daar gaan we voor, en door onze sterke groei is doorgroei op korte termijn altijd mogelijk.

OPLEIDING

Opleiding

We zien onze werknemers graag evolueren, en investeren dus ook graag in individuele opleidingstrajecten. Zo kan je jouw softskills aanscherpen, of jezelf blijven vernieuwen door bij te blijven met de laatste technologische trends. Als je ons aangeeft wat waardevol is om je werk te verbeteren, geven we het een kans.

WERKSFEER/OMKADERING

Werksfeer

Een open werksfeer betekent bij ons dat iedereen elkaar kan aanspreken op een open en eerlijke manier. Medewerkers van Trivest helpen elkaar en vinden het fijn om elkaar in een succesverhaal te zien. Een partijtje tafeltennis tussen collega’s is altijd gezellig, maar ook voor serieuze zaken kunnen we bij elkaar terecht.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Groeimentaliteit

De grootste worden van Europa, dat kunnen we alleen met de juiste mensen. Onze ambitieuze werknemers willen samen vooruit en leggen de lat altijd iets hoger. Dan is de voldoening des te groter als we samen de target halen, en ervoor worden beloond met een etentje in ‘The Jane’ of een activiteitendag aan zee.

Jobs

"Er hangt hier een dynamische sfeer, waarin iedereen zijn bijdrage levert aan een groter geheel in een sfeer van openheid. Ik hoefde dan ook niet te twijfelen toen het job aanbod kwam."

Mathias Bauwens