Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Stagobel

Stagobel: Support matters & our team matters!

Sinds 1977 is Stagobel Electro, een familiebedrijf gevestigd in Deinze, exclusief invoerder voor de Belgische markt van elektrisch installatiemateriaal van gerenommeerde Belgische en buitenlandse fabrikanten.

Wij leveren met een team van 35 medewerkers producten en diensten waarmee onze klanten op efficiënte wijze de veiligheid, de betrouwbaarheid, de flexibiliteit en het comfort van elektrische installaties in de industrie, kantoor en woning verhogen. Ons productportfolio richt zich op 5 domeinen: kabeldraagsystemen voor industrie en kantoor, industrieel CEE contactmateriaal, woning- en kantoorautomatisering, bliksem- en overspanningsbeveiliging en laadstations voor elektrische wagens (e-Mobility).

Wat appreciëren de medewerkers aan Stagobel?

"Samen Duurzaam Zorgen, voor elkaar, onze klanten, onze partners en voor onze omgeving. Kiezen voor Stagobel is kiezen voor persoonlijke groei en ontplooiing in een bruisende sfeer binnen een succesvol ambitieus bedrijf."

  1. Samen - Gedreven. Als team staan we op ons sterkst. Door samen te werken boeken we onze grootste successen.
  2. Toekomstgericht. Als groeiend, stabiel en financieel gezond bedrijf investeert Stagobel voortdurend in de ontwikkeling van team en organisatie.
  3. Duurzaam - Zorgen. Samen Duurzaam Zorgen, voor elkaar, onze klanten, onze partners en voor onze omgeving. Ons succes is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.
  4. Support Matters ! Het absolute handelsmerk. We zijn doordrongen van de 'support matters' mentaliteit! En dat maakt bij ons het verschil.

e-Mobility: duurzame mobiliteit!

Een waaier aan mooie e-Mobility projecten kan je terugvinden op de website van Stagobel. Gaande van de uitrusting op de parking van bedrijven tot maar liefst 65 wandlaadstations in de privaatparking van een nieuw woonproject.

Bekijk het hier

Stagobel

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Silvie - Stagobel

Kenmerken

MENSGERICHT

Samen - Gedreven

36 Stagobellers, 1 team!

Als team staan we op ons sterkst. Door samen te werken boeken we onze grootste successen. We zijn doordrongen van de ‘Support Matters!’ mentaliteit. Deze focus is wat ons bindt en vooruit stuwt. Je maakt mee het verschil. We werken in een gemoedelijke sfeer en gaan vriendelijk, warm en eerlijk met elkaar om. Hierdoor vormen wij één gedreven team waar we presteren met een lach. Het nemen van initiatief wordt aangemoedigd. Successen worden erkend en samen gevierd. Dergelijke schouderklopjes werken ontzettend motiverend.

SAMENWERKEN

Toekomstgericht

We investeren in ons team én in technologie!

Als groeiend, stabiel en financieel gezond bedrijf investeren we voortdurend in de ontwikkeling van team en organisatie. Zo kan elkeen zich via individuele opleidingen verder in zijn functie succesvol ontplooien. Ondersteunende investeringen in de infrastructuur en technologie vormen een belangrijke meerwaarde: telefonie in de cloud, digitalisering van onze processen, ergonomie op de werkvloer, ontspanningsmogelijkheden … Enkel als iedereen zich goed voelt in zijn rol, kan de groep optimaal functioneren én met de nodige ambitie de vooropgestelde doelen realiseren.

STABILITEIT

Duurzaam - Zorgen

Support matters & our team matters

We zorgen voor elkaar, onze klanten, onze partners en onze omgeving. Ons succes is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen. Oneshots zijn niet aan ons besteed. Samen duurzaam groeien, dáár draait het om. Wij zijn fier op ieder project dat we helpen realiseren. In zo’n omgeving kan jij je succesvol ontplooien. Ook het milieu en de maatschappij liggen ons nauw aan het hart. We dragen graag ons steentje bij om de wereld groener, eerlijker en duurzamer te maken. Dit blijkt onder meer uit onze deelname aan het VOKA charter voor duurzaam ondernemen (VCDO). Voel jij je al een beetje thuis?

Jobs

"Een hechte groep binnen een vlakke structuur, waarbij iedereen ruime verantwoordelijkheid krijgt en een aanzienlijke bijdrage heeft aan het resultaat! Iedereen krijgt het gevoel belangrijk te zijn voor de organisatie!"

collega