Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Stagobel

Stagobel: stabiele & innovatieve familiale KMO

De veiligheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en het comfort van elektrische installaties binnen industrie, kantoor en woning verhogen.

Sinds 1977 is Stagobel Electro exclusief invoerder voor de Belgische markt van gerenommeerde Belgische en buitenlandse e-mobility oplossingen en elektrische installatiematerialen. Met zijn medewerkers en ook met klanten en partners gaat Stagobel open, vriendelijk, respectvol en in vertrouwen om. Wat appreciëren medewerkers, klanten en externe partners aan Stagobel ?

  1. Kwaliteit. Het absolute handelsmerk. Hier kan de klant 100% op rekenen en vertrouwen.
  2. Opleiding. Een team van goed opgeleide, ervaren specialisten doet aanbevelingen tijdens ontwerp, uitvoering en indienststelling van projecten.
  3. Innovatie. De partners dragen innovatie, kwaliteit, design en veiligheid hoog in het vaandel.
  4. Support Matters !. De professionele ondersteuning maakt het verschil. Meetbaar in cijfers.
  5. Partnership. Een sterk partnership gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen als solide basis.

E-mobility: (veel) meer dan elektrische personenwagens

Van elektrische trucks, e-bikes en e-steps tot drones: e-mobility gaat over veel meer dan elektrische personenwagens. Bekijk je het totaalplaatje, dan zie je dat e-mobility geen toekomstmuziek is, maar een transitie die nu al volop aan de gang is bij een brede waaier aan voer-, vlieg- en vaartuigen. De sector bereidt zich dus best voor op een groeiend aantal e-mobility batterijen die na hun eerste leven graag aan een tweede (en derde, en vierde) leven beginnen.

Electrical safety bij bliksem en overspanning

Elektrische veiligheid is een systeem van organisatorische maatregelen en technische middelen om schadelijke en gevaarlijke effecten op werknemers door elektrische stroom, elektrische boog, elektromagnetisch veld en statische elektriciteit te voorkomen. Een gespecialiseerd team legt zich toe op het oplossen van problemen van veiligheid in en rond elektrische installaties die veroorzaakt worden door bliksem of overspanning.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Silvie - Stagobel

Kenmerken

MENSGERICHT

Mensgericht

OPLEIDING

Kennis en Opleiding

STABILITEIT

Stabiliteit

Jobs