Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Sioux Embedded Systems

Sioux: impact met smart modules en software

Sioux is specialist in de ontwikkeling van technische en embedded software voor high-tech systemen. Onze medewerkers zijn experts in telecom en security, automotive en machinebouw met technologieën zoals Linux en Yocto.

Bij Sioux streven we naar een hoge werknemerstevredenheid. Dit vertaalt zich in een open en eerlijke omgeving waar alle medewerkers persoonlijk opgevolgd worden.

Werken bij Sioux betekent fun in de job en de ruimte krijgen om met jouw passie voor technologie opportuniteiten te grijpen. Je mag samen met je collega’s projecten van A tot Z onder de arm nemen.

Opleidingen bij Sioux? Jazeker!

Onze experts kunnen een beroep doen op technische en projectmatige trainingen en ook opleidingen omtrent persoonlijke ontwikkeling hebben bij ons een plaats.

Kennisdelen projecten waarbij je vrijblijvend jouw kennis met je collega’s kan delen: bij Sioux kan het. Zo was er bijvoorbeeld al een Linux en een Cloud Iot project. Je leert je collega’s ook kennen tijdens de verschillende activiteiten die we organiseren.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Mathieu

Kenmerken

STABILITEIT

STABILITEIT

Sioux draagt stabiliteit hoog in het vaandel. Dit betekent dat we inzetten op een continue gezonde groei. Soms zullen we gestaag groeien, soms aan een iets sneller tempo. Eén ding is zeker: in het verleden moesten we nog nooit inkrimpen en dat zijn we in de toekomst ook niet van plan. Wij kiezen voor duurzaamheid en standvastigheid.

OPLEIDING

OPLEIDING

Bij ons kunnen consultants hun talenten volop ontwikkelen. We bieden jaarlijks een aanzienlijk ontwikkelingsbudget aan iedere medewerker. Zelf een leerplan opstellen? Bij ons kan het! Wij moedigen het aan om zelf de touwtjes in handen te nemen en aan je carrière te bouwen.

NABIJHEID/BEREIKBAARHEID

AFSTAND

We besteden veel aandacht aan woon-werk verkeer. We zien er nauw op toe dat elke consultant niet meer dan een uur reist naar het werk. De meeste projecten bevinden zich tussen Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven.

TAKENPAKKET

UITDAGING

Wij houden rekening met het welzijn van onze consultants, niet enkel op het vlak van woon-werkverkeer. De inhoud van de projecten moet uitdagend zijn. Je bent van A tot Z betrokken in leuke projecten waar je from scratch aan vernieuwende zaken werkt.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

DOORGROEI

Persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers vinden we ontzettend belangrijk. Je verwerft niet alleen stelselmatig meer technische kennis, maar je neemt ook steeds meer verantwoordelijkheden binnen de projecten. Neem initiatief, wees proactief en stippel zo je eigen carrière uit.

Jobs

"Wij zijn teamplayers, open en communicatief vaardig zonder het technische aspect uit het oog te verliezen."

Bart O.