Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

RecruitmentLab

Een innovatieve kijk op Employer Branding & Recruitment

RecruitmentLab is een innovatief en mensgericht bedrijf dat niet optreedt als een typisch rekruteringskantoor. Nee, wij gaan voor meer!

We zijn uit op langetermijnoplossingen en gaan voor een efficiënte en persoonlijke aanpak binnen IT rekrutering waarbij we de nieuwste HR en marketing tools gebruiken om in te zetten op kwaliteit. We geloven in transparante communicatie zowel naar onze kandidaten toe als binnen ons team: overleg is het halve werk!

RecruitmentLab bestaat uit een jong en groeiend team waar medewerkers alle ruimte krijgen om hun talenten te laten floreren en om hun functie verder vorm te geven.

Het welbevinden en de zelfontwikkeling van onze medewerkers dragen we hoog in het vaandel en we bieden dan ook de kans om intern en extern opleidingen te volgen inclusief de nodige coaching.

Bij RecruitmentLab bestaat er geen gevaar om vast te roesten: gevarieerde projecten, eigen inbreng en enthousiaste collega’s verzekerd!

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier

Kenmerken

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

DOORGROEI

Doorgroei bij RecruitmentLab betekent de kans krijgen je eigen talenten ten volle kunnen ontwikkelen met de nodige ondersteuning. Je hebt zelf de touwtjes in handen en kan kiezen welke richting je wil opgaan.

SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

Wekelijks worden er brainstorms gehouden bij RecruitmentLab waarbij iedere medewerker de ruimte krijgt om zijn eigen bijdrage te leveren. Alle inbreng wordt gewaardeerd: elk idee is een goed idee.

AUTONOMIE

ZELFSTANDIG WERKEN

Je krijgt bij ons de ruimte om proactief te werk te gaan en verantwoordelijkheden op te nemen om zo jouw eigen projecten in goede banen leiden.

TAKENPAKKET

TAKENPAKKET

Eén ding is zeker: bij RecruitmentLab zal je je nooit vervelen. Geen enkele dag ziet er hetzelfde uit. Je beslist samen met het team hoe je takenpakket er zal uitzien.

WERKSFEER/OMKADERING

WERKSFEER

Een jong en groeiend team: dat is waar je terecht komt als je bij RecruitmentLab aan boord komt.

Jobs

"Er is veel ruimte voor input, eigen input en overleg. Er heerst met andere woorden een echt teamgevoel."

Magalie