Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Qorvo

Qorvo Zele: waar IoT standaarden worden ontwikkeld

Qorvo Zele (het voormalige GreenPeak Technologies) creëert innovatieve wireless communicatie chips en oplossingen die het Internet of Things en smart home applicaties mogelijk maken. Samen met onze vestiging in Utrecht vormen we een belangrijke business unit binnen de Qorvo groep. De nieuwe IoT standaarden worden hier, in Zele, Oost-Vlaanderen, ontwikkeld!

Onze kracht is ons ijzersterk team. Onze medewerkers vormen dan ook de draaiende motor van ons bedrijf. Als je bij ons aan boord komt, mag je rekenen op een team van gepassioneerde mensen dat samen voor complexe, uitdagende projecten en innovatie gaat.

Bij ons kom je terecht in een internationale context en krijg je de mogelijkheid – indien je dit wenst – om occasioneel naar het buitenland te reizen om bijvoorbeeld een Tech Summit bij te wonen. Je hebt de ambitie om een internationale carrière uit te bouwen? Bij ons kan het. We besteden veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling door de nodige coaching en begeleiding aan te bieden.

Wat hebben Qorvo en Steve Jobs met elkaar gemeen?

Aan de grondslag van ons ambitieus team ligt Cees Links, de General Manager van onze business unit en uitvinder van Wi-Fi. Eind de jaren 90 geloofde niemand in het succes van zijn Wi-Fi technologie tot Cees Links zijn verhaal mocht doen bij Steve Jobs die er wél potentieel in zag. The rest is history… Je hoort Cees hier aan het woord over de Smart Home market.

Door de blijvende groei van onze business unit zijn we op zoek naar sterke analytische krachten om ons hecht team te vervolledigen. Onze belofte? Een langetermijnrelatie binnen een financieel sterke groep, gebaseerd op wederzijds respect, de nodige coaching en begeleiding aangevuld met tal van uitdagingen in een internationale omgeving.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Dean - Qorvo

Kenmerken

SAMENWERKEN

Samenwerken

De collega’s zijn enorm begaan met elkaar. Onze retentie is dan ook bij de hoogste uit de sector en we hanteren het motto: één voor allen en allen voor één. Binnen onze business unit hebben we twaalf verschillende nationaliteiten en is Engels de voertaal, een interessant team!

VERLONING

Loonpakket

Bovenop een competitieve verloning, bieden we een uitgebreid scala aan extralegale voordelen zoals een firmawagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, -een Employee Stock Purchase Program (ESPP) en Restricted Stock Units (RSUs). Onze grondige selectieprocedure staat garant voor goede matches en succesvolle aanwervingen op lange termijn: je komt terecht in een team waarmee het klikt.

STABILITEIT

Stabiliteit

Het grote voordeel van Qorvo Zele is dat we deel uitmaken van een grote groep én dat we tegelijkertijd de voordelen van wendbaarheid van een scale-up konden behouden binnen de business unit. Hierdoor gaan uitdagende en innovatieve projecten samen met het snel resultaat zien van geleverde inspanningen.

MENSGERICHT

Mensgericht

Onze medewerkers zijn onze kracht. We gaan dus voor een langetermijnrelatie en bieden onze medewerkers de nodige flexibiliteit. Glijdende uren laten je toe om tussen 8u en 10u op kantoor te zijn. Verder heb je een mooi aantal verlofdagen die volledig vrij in te vullen zijn.

Jobs

"Bij ons komen mensen niet snel vast te zitten. Er zijn veel verschillende projecten rond IOT innovatie die stuk voor stuk uniek zijn."

Elly Schietse - Sr. Director Wireless Connectivity