Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Q-food

Q-food: marktleider en groeibedrijf binnen de foodservice

Als onderdeel van de Q-group is Q-food de foodpartner in België voor elke professional binnen grootkeuken, horeca en out-of-home markt. De vier vestigingen zijn gelegen in Eke, Lokeren, Chimay en Neufchâteau en hebben elk hun eigen specialisatie. In het totaal zijn we met 260 medewerkers. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit naar onze klant toe: we hebben zeer korte levertermijnen.

Q-food is een sterk groeiend bedrijf dat volop in verandering is. Groeien willen we onder andere doen door ons ecologisch ondernemen en ons aanbod aan opleiding nog verder te ontwikkelen. Hierbij willen we onze medewerkers betrekken en hen zo integreren in ons groeiverhaal. We zullen binnenkort een applicatie ontwikkelen om de communicatie naar onze medewerkers te optimaliseren.

Het motto van onze medewerkers is durf te doen en dit stimuleren wij ook. Als bedrijf in verandering is het belangrijk beslissingen te durven nemen zodat we samen kunnen groeien. Er bestaan directe lijnen in ons bedrijf wat het opstarten en uitvoeren van projecten makkelijker maakt. Bovendien heerst er een no-nonsense sfeer op ons kantoor waardoor onze medewerkers communiceren over de afdelingen heen. Zo kent bijna iedereen onze IT’ers. Zij communiceren namelijk met alle afdelingen van het bedrijf.

In de voedingssector zijn er een aantal onmiskenbare trends waar wij als bedrijf op willen inspelen. Zo merken we de laatste jaren dat veel klanten op zoek zijn naar authentieke producten. Daarnaast hebben we sinds kort een aanbod voor vegetariërs: onze start-up Vegabites is hiervan het resultaat. Duurzaamheid, tracabiliteit en prijs-kwaliteitsverhouding behoren tot onze huidige succesfactoren.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Liesbeth

Kenmerken

VIKING HUISJE.png

Stabiliteit (ecologisch ondernemen)

Als marktleider in de foodservice, vinden we het belangrijk om permanent te streven naar een ecologisch verantwoorde omgeving. Bij Q-food investeren we daarom heel wat in duurzaam ondernemen. Zo wordt het putwater gerecycleerd, slachten we duurzaam en investeren we reeds in zonnepanelen.

ZELFSTANDIG WERKEN 01.png

Autonomie

Bij Q-food streven we ook naar operational excellence en hanteren we het motto durf te doen. Je krijgt de vrijheid om de touwtjes in eigen handen te nemen door proactief te handelen, opportuniteiten te zien en vervolgens te grijpen. Je collega zit met een probleem? Dan streef je ernaar om manieren te vinden om dit zo snel mogelijk op te lossen.

WERKSFEER - OMKADERING 03.png

Werksfeer

Er heerst een informele no-nonsense sfeer op kantoor. Er zijn directe lijnen waardoor je projecten snel kan opstarten en waardoor je vervolgens snel resultaten bereikt. We zitten middenin een groeitraject waardoor er heel wat ruimte is voor eigen inbreng.

TAKENPAKKET 02(1).png

Taaksignificantie

Door de ruimte voor eigen inbreng, heb je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren. Je werkt over de verschillende vestigingen heen (4 sites) en komt zo in contact met heel wat afdelingen. Afwisseling genoeg dus! Ook binnen je functie heb je heel wat variatie: softwareontwikkeling, netwerkbeheer en eerstelijnshulp vormen jouw dagelijkse uitdagingen.

Jobs