Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Progressive

Progressive: een hechte groep consultants waar plaats is voor groei

Progressive is een hechte groep consultants waar plaats is voor groei. Progressive is opgestart vanuit de grote vraag in de markt naar consultants binnen .NET web development. Hierop speelden de bedrijfsleiders in door in 2014 hun eigen kantoor op te starten in Deinze.

Na 6 jaar is Progressive uitgegroeid tot een bloeiend consultancy bedrijf binnen .NET web development dat 13 werknemers tewerkstelt. In de gehele periode heeft het bedrijf slechts 1 werknemer vaarwel gezegd, die na 6 maanden is teruggekeerd. Naast consultancy bij klanten houdt Progressive zich ook bezig met projectmanagement in het startend kantoor in Antwerpen.

Het diverse cliënteel van het bedrijf situeert zich in de industrie, logistiek, overheid,... . De projecten gaan van eenvoudige websites tot complexe applicaties bij een havenbedrijf tot een kinderbijslag dienst. Progressive voert consultancy projecten uit bij zowel grote bedrijven als kmo’s, over heel Vlaanderen.

Maar wat maakt dit bedrijf nu anders van alle andere consultancy bureaus? Bij Progressive kom je terecht in een familiale omgeving waar er een horizontale communicatiestijl heerst en een persoonlijke aanpak centraal staat. De opdrachten worden gezocht in functie van de noden van de kandidaat, die uitvoerig besproken worden tijdens het sollicitatiegesprek. Daarnaast is het geen toeval dat de medewerkers in hun vrije tijd samen een arcade kast (die echt werkt) gebouwd hebben die nu dienst doet als reclamemateriaal voor feestjes en evenementen.

De werknemers staan centraal bij Progressive, dat blijkt uit de opvolging en begeleiding die het bedrijf biedt. De projecten lopen van 1 tot en met 5 jaar en ondertussen geef je als werknemer zelf aan welke opleidingen, congressen, etc. volgens jou een meerwaarde bieden aan jouw traject. Deze ervaringen en nieuwe technologieën worden besproken tijdens een tweemaandelijkse unit meeting. Daarnaast wordt je traject maandelijks opgevolgd door de happiness manager himself tijdens een informeel gesprek met apéritiefje. Bovendien wordt er jaarlijks een heuse teambuilding opgezet waarbij alles uit de kast gehaald wordt, van een flight simulator tot escape room. Zoals de naam "Progressive" suggereert, draagt dit bedrijf een progressieve sociale werkcultuur hoog in het vaandel, het sociaal contact is dus verzekerd!

Bovendien zijn er ook doorgroeikansen bij het bedrijf die afhangen van je eigen interesses. Er is vandaag een kennismanager bij Progressive, een consultant die de andere medewerkers begeleidt in hun traject. Er zijn dus zeker voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een positie die jij ambieert.

Wat maakt jou de geschikte kandidaat voor Progressive?

Je bent, een .NET’er, C#’er, Fullstacker, Specialist in backend development.

Je bent een harde werker met idealiter een eerste ervaring.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

Je wil deel uitmaken van de Progressive familie.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Dean

Kenmerken

AUTONOMIE

Autonomie

Jij vertegenwoordigt Progressive bij de klant en kan daarom zelfstandig jouw projecten van A tot Z uitwerken.

WERKSFEER/OMKADERING

Werksfeer

Ook al werk je aan projecten en bij de klant ter plaatse, Progressive draagt een werksfeer uit die je omver blaast. Van het bouwen van een arcadekast tot maandelijkse unit meetings, sociaal contact is er zeker indien je dit wenst.

OPLEIDING

Opleiding

Bij Progressive heb je zelf inspraak in je traject en de weg waar jij naartoe wil. Bovendien beslis je zelf welke opleidingen, seminaries, beurzen hieraan bijdragen.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Doorgroei

Vandaag is er een kennismanager bij Progressive, een consultant die na zijn uren de andere consultants begeleidt in hun traject. Er zijn dus zeker genoeg mogelijkheden om door te groeien naar een positie die jij ambieert.

Jobs