Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Ordina

Ordina: ICT voor mensen

Ordina is een kennisbedrijf. Dit betekent dat onze consultants continu werken aan het vergaren van kennis, het verkennen van nieuwe technologieën en het ontwikkelen van hun talenten.

Top Employer 2018

Voor het zesde jaar op rij kunnen we met trots zeggen dat we officieel gecertificeerd zijn door het Top Employers Institute voor ons uitzonderlijk personeelsaanbod. “Optimale arbeidsvoorwaarden zorgen ervoor dat mensen zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. Ons uitgebreid onderzoek kwam tot de conclusie dat Ordina Belgium NV een uitstekende werkomgeving biedt en een brede waaier aan creatieve initiatieven aanbiedt”, aldus Steven Van Raemdonck, adjunct Country Manager België voor het Top Employers Institute.

Waarom we ernaar streven om een gecertificeerde Top Werkgever te zijn? We hechten grote waarde aan duurzame samenwerkingen met onze mensen en streven ernaar onze werkomgeving steeds verder te optimaliseren. Zo zorgen we voor een sterke opvolging van onze mensen aangevuld met een aangepast en uitgebreid carrièreplan. We investeren in het Kickstarter-traject voor pas afgestudeerden en in het Accelerator-programma: een opleidingsprogramma op maat van juniors, mediors én seniors.

Verder streven we naar een open bedrijfscultuur. Dit betekent dat je een 700-tal enthousiaste “databanken” of collega’s steeds om raad kan vragen. Om de band met de collega’s goed aan te scherpen, maken we geregeld tijd voor een uitstap. Zo gingen we met z’n allen al naar de Efteling, gingen we bowlen, boogschieten, etc.

Lees hier hoe Kimberley de open bedrijfscultuur bij Ordina ervaart.

Samen naar de nieuwe digitale economie

We geloven in een digitale wereld die mensen, bedrijven en maatschappij vooruit helpt, ICT voor mensen. Nieuwe technologieën toepasbaar maken volgens de noden van elke omgeving, dat is samen duurzaam innoveren, ons streefdoel voor vandaag én morgen.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - Ordina

Kenmerken

WORK-LIFE BALANCE 03.png

WORK-LIFE

Onze medewerkers zijn onze kracht, daarom hechten we veel belang aan persoonlijk welzijn en een goede balans tussen werk en privé. Zo proberen we onze mensen zoveel mogelijk een werkplek dichtbij huis aan te bieden. Ons nieuwe kantoor in de Ghelamco Arena te Gent is hiervoor de perfecte uitvalsbasis. We voegen hier nog flexibele uren, een wagen, een treinabonnement - indien nodig - en tal van andere voordelen aan toe.

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN 01.png

OPLEIDING

We vinden het belangrijk om onze consultants doorheen hun volledige carrière op te leiden, of je nu een schoolverlater of een senior profiel bent. We hechten belang aan trainingen rond zowel technische skills als people skills. We streven hierbij naar langetermijnrelaties. Wil je graag doorgroeien naar een bepaalde functie? Misschien heb je op termijn wel een carrièreswitch voor ogen? Wij bieden je tools aan om je ambities waar te maken door middel van opleidingstrajecten - die afhankelijk zijn van jouw interesses - en door de nodige opvolging. Lees hier hoe Jan werkt aan zijn persoonlijke ontwikkeling.

SAMENWERKEN - TEAMVERBAND-.png

SAMENWERKEN

Waar het kan werken we bij onze klanten in multidisciplinaire teams, of high performance teams. Deze teams bestaan uit Ordinezen van verschillende Business Units. Hierdoor krijg je de kans om on-site bij klanten samen te werken in een Ordina team dat DevOps en Agile omarmt.

Innovatie Tools Icoon

KENNISDELEN

Dankzij onze actieve competence center werking zit onze kennis en kunde vervlochten doorheen het hele bedrijf. Tijdens één van de vele informele competence meetings, blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je domein. Deze sessies vinden ’s avonds plaats in een van onze kantoren, uiteraard met food, drinks én enthousiaste collega’s. Kan je er niet bij zijn? Geen nood, de sessie wordt gestreamd en online geplaatst. Ook onze tech blogs kan je online raadplegen of je kan er zelf eentje schrijven.

Jobs