Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

onepoint

onepoint: een internationaal bedrijf met een KMO hart

Een ongedwongen omgeving waar iedereen elkaar kent: dat is hoe je onepoint het best kan omschrijven. We zijn gespecialiseerd in outsourcing en totaal oplossingen omtrent Microsoft, Java, Oracle, Testing en infrastructuur.

Als gespecialiseerd IT bedrijf zetten we hard in op de zelfontwikkeling van onze consultants. Een technische opleiding volgen? Deelnemen aan Techorama of Devoxx? Bij ons kan het. Je krijgt de vrijheid om met jouw zin voor initiatief opportuniteiten te zien en te grijpen.

Na het volgen van een opleiding nodigen we je uit om een bootcamp te geven met als doel je collega-consultants kennis te laten maken met het onderwerp. Verder hebben al onze consultants toegang tot Pluralsight. Zo kan je jouw skills gemakkelijk online bijschaven en kan je nieuwe technische inzichten verwerven.

Stoot je binnen jouw project op een probleem en weet je even niet hoe je het best aanpakt? Geen probleem, je kan een beroep doen op jouw meter of peter om ideeën rond bepaalde aanpakken uit te wisselen. Bij onepoint sta je er als consultant nooit alleen voor.

We gaan verder dan enkel het aanbieden van uitdagende projecten en focussen ons ook op het welbevinden van onze medewerkers. Zo hebben we een communicatieplatform waar niet enkele HR gerelateerde info komt, maar ook sfeerfoto’s van bijvoorbeeld het WK en de laatste BBQ, krijgen er een plaatsje. En uiteraard mogen we onze gratis fitness niet vergeten waar jij je samen met je partner 24/24 kan uitleven.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - onepoint

Kenmerken

OPLEIDING

OPLEIDING

Opleiding bij onepoint betekent dat iedere consultant zelf kan beslissen technische opleidingen te volgen. Sluit de opleiding aan bij het huidige project of kan dit aansluiten bij een toekomstig project? Dan geven we jou graag ons fiat voor het volgen van de opleiding.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

DOORGROEI

Jouw doorgroei als consultant heb je volledig zelf in de hand. Je krijgt de mogelijkheid om aan je carrière te bouwen en wij zullen jou daar in ondersteunen. Opportuniteiten zien, initiatief nemen en opleidingen volgen zijn sleutelbegrippen in jouw groei als consultant.

TAKENPAKKET

AANGEPASTE PROJECTEN

Wanneer een project bijna op zijn einde loopt, stellen we onze consultants bij een heel aantal bedrijven/klanten voor. Wanneer er zich een opportuniteit voordoet bij meerdere projecten, is het aan jou om te beslissen welke uitdaging je verkiest. Er wordt ook steeds zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw regio.

WERKSFEER/OMKADERING

OMKADERING

Naast ons communicatieplatform, zijn er verschillende events die ervoor zorgen dat je je collega’s echt leert kennen. Jouw partner wordt soms ook samen met jou uitgenodigd voor deze events. Op kantoor in Zele is er een fitness waar jij je gratis samen met je partner 24/24 kan uitleven.

AUTONOMIE

ZELFSTANDIG WERKEN

Als consultant bij onepoint is het belangrijk om jouw job je eigen te maken en om voldoende ownership te nemen. Uiteraard kan je de collega’s om hulp vragen, kan je kennis met elkaar delen en constructieve feedback opvragen aan elkaar.

Jobs

"We zijn een kleine zusterorganisatie van een groot geheel, dat geeft kansen en potentieel om te groeien."