Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Norman Riobó & Ignace Nyamagana Butera over Napoleon Games

Norman Riobó : Back end developer Napoleon games sinds September 2018

"Na als zelfstandige developer gewerkt te hebben in Buenos Aires kon ik snel aan de slag bij Napoleon games als Back end developer. De gaming sector boeide mij al vanaf dag één. De security standards hoog houden is maar één van de vele uitdagingen welke zich dagelijks voorstellen. Ons team werkt in sprints en zo werken we aan verschillende projecten per week, nauw in het oog houdend welke tickets prioriteit hebben. 

Er heerst vooral een zeer hechte collegialiteit en ontspannen sfeer waar iedereen het vanzelfsprekend vindt een handje toe te steken waar nodig. Elke twee weken zijn er ook meetings voor het back end team waar de lopende zaken worden besproken (tickets, microservices,...)." 
Norman beschrijft Napoleon games als een plek waar gezamelijke groei de normaalste zaak van de wereld is. 

Ignace Nyamagana Butera : Back end developer Napoleon games sinds Januari 2019

Ignace windt er geen doekjes om: een van de hoofdredenen waarom hij voor Napoleon games koos is omwille van de nabijheid van zijn thuis en de flexibele werkuren. Deze heeft hij absoluut nodig om zijn kinderen van school te kunnen halen. 

Ignace haalt tevens aan dat Napoleon Games werkt met top of the line technologie en constant nieuwe manieren om te coderen ontdekt, kennis die met de developers wordt gedeeld.

"Dagelijks is er een Agile sessie waarin wordt besproken wat er is afgewerkt, wat er dient afgewerkt te worden en wat de dringende zaken zijn. De nauwe interactie met mede-developers en hierdoor belangrijke kennis te kunnen vergaren is tevens een van de punten welke ik apprecieer als Back end developer bij Napoleon Games."