Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Frank Voortmans - Account Manager

Ontmoet Frank, Account Manager bij Daikin. Hij vertelt over de sfeer en waarden bij het bedrijf en waarom hij er zo graag werkt. "Wij worden vrijgelaten om onze job uit te oefenen op de manier die wij zelf willen", getuigt Frank.

Kan je wat meer vertellen over jouw jobinhoud?

Frank: “Ik ben verantwoordelijk voor grotere aankoopgroepen zoals installateurs, ik bezoek hen om na te gaan of alle installaties naar behoren werken. Verder kijk ik of Daikin nog andere oplossingen kan bieden. Het is voornamelijk de veelzijdigheid van mijn functie die mij aanspreekt. Ik volg projecten op van A tot Z en bezoek zowel installateurs als studiebureaus.”

Waarom koos je voor Daikin?

Frank: “Daikin is marktleider in oplossingen voor verwarming en koeling. De naam Daikin doet bij veel mensen een belletje rinkelen, bovendien in positieve zin. Daarnaast werd het mij snel duidelijk dat Daikin rekening houdt met haar medewerkers en dat je bij ons kan doorgroeien in verscheidene afdelingen. Er wordt tijd en geld geïnvesteerd in onze trajecten. Het is zo dat ik tweemaal maal per jaar een opleiding volg in Rome en/of Milaan. In overleg met de Sales Manager beslis ik welke opleiding een meerwaarde biedt aan mijn traject. Rome en Milaan zijn daarbij een mooie extra.”

Waarom werk je zo graag bij Daikin?

Frank: “Wij worden vrijgelaten om onze job uit te oefenen op de manier die we zelf willen. Het principe “mijn klant, mijn werk” geldt helemaal niet bij Daikin. Natuurlijk draagt iedereen de eindverantwoordelijkheid over zijn eigen klanten, maar we proberen zoveel mogelijk doelen als team te bereiken. Bovendien gaan we tot twee keer per jaar op teambuilding, maar ook na de werkuren spreken ook regelmatig af met het volledig team.”