Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Frank Voortmans - Account Manager

Ontmoet Frank, Account Manager bij Daikin. Hij vertelt over de sfeer en waarden bij het bedrijf en waarom hij er zo graag werkt. "Wij worden vrijgelaten om onze job uit te oefenen op de manier die wij zelf willen", getuigt Frank.

Kan je wat meer vertellen over jouw jobinhoud?

Frank: “Ik ben verantwoordelijk voor grotere aankoopgroepen zoals installateurs, ik bezoek hen om te na te gaan of alle installaties naar behoren werken. Verder kijk ik of er andere oplossingen zijn die Daikin kan bieden. Het totaal concept en de veelzijdigheid van mijn functie spreken mij vooral aan. Ik volg projecten op van A tot Z en bezoek zowel installateurs als studiebureaus.”

Waarom koos je voor Daikin?

Frank: “Daikin is marktleider in oplossingen voor verwarming en koeling. De naam Daikin doet bij veel mensen een positief belletje rinkelen. Daarnaast werd het mij snel duidelijk dat Daikin rekening houdt met haar medewerkers en dat je bij ons kan doorgroeien in verscheidene afdelingen. Er wordt tijd en geld geïnvesteerd in ons traject. Het is zo dat ik tweemaal maal per jaar een opleiding volg in Rome en/of Milaan. In overleg met de Sales Manager beslis ik welke opleiding een meerwaarde biedt aan mijn traject. Rome en Milaan zijn daarbij een mooie extra.”

Waarom werk je zo graag bij Daikin?

Frank: “Wij worden vrijgelaten om onze job uit te oefenen op de manier die wij zelf willen. Het principe “mijn klant, mijn werk” geldt helemaal niet bij Daikin. Natuurlijk draagt iedereen de eigen eindverantwoordelijkheid over haar klanten maar we proberen zoveel mogelijk doelen als team te behalen. Bovendien wordt er tot twee keer per jaar een teambuilding georganiseerd. Wij spreken ook geregeld af met het volledig team buiten de werkuren.”