Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Daikin

Daikin Belux: een onderneming met een Japans hart

Als dochteronderneming met Japanse roots heeft Daikin Belux haar Belgische vestigingen in Waver, Gent en Herentals maar daarnaast zijn wij ook actief in Luxemburg.

Daikin biedt duurzame oplossingen voor verwarming en koeling aan particulieren, bedrijven, installateurs en architecten/studiebureaus. We zijn fabrikant & leverancier van systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning, inclusief warmtepompen en commerciële koeling.

Wij blinken uit op het vlak van betrouwbaarheid, niet alleen naar onze klanten toe maar ook naar onze medewerkers. Zo is Daikin een bedrijf dat continu haar personeel waarborgt en op die manier een partnership op lange termijn wil aangaan. Dit betekent dat we zorgen voor de nodige ondersteuning en dialoog, zodat onze medewerkers ten gepaste tijde kunnen doorgroeien. Zo vinden er, afhankelijk van de behoefte van de medewerkers meetings plaats met de manager. In deze meeting staat coaching centraal en geven de medewerkers aan hoeveel ondersteuning zij nodig hebben.

Daikin is een mensgericht bedrijf waarbij de medewerkers mooie verantwoordelijkheden krijgen en zelf de touwtjes in handen nemen. Dit betekent echter niet dat je er alleen voor staat. Elke medewerker heeft afzonderlijke doelstellingen voor ogen die we samen in team bereiken.

Daarnaast kunnen we zeggen dat we innoverend zijn. In 2018 kregen zowel vier verwarmings- en control producten als de airconditioner Stylish van ons moederbedrijf Daikin Europe het begeerde Red Dot keurmerk. Bovendien zijn wij ook bezig met expansie in diverse activiteiten zoals de ondersteuning bij het modelleren van gebouwinformatie, Building Information Modelling.

Daikin Belux is een gedreven en snelgroeiend bedrijf. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die samen met ons een langetermijnrelatie willen aangaan!

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Dean - Daikin

Kenmerken

SAMENWERKEN

Mensgericht

Er heerst een groot vertrouwen tussen alle medewerkers, op die manier bouwen wij aan een langetermijnrelatie. Het hire to retire principe is aanwezig binnen ons bedrijf. Wij investeren in onze medewerkers en krijgen hiervoor vertrouwen terug.

ZELFSTANDIG WERKEN

Autonomie

Een Daikin medewerker krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf de touwtjes in handen te nemen en aan de slag te gaan. Je kan innovatieve ideeën voorstellen die de groei van Daikin kunnen bewerkstelligen. “Hunters” en zelfstandige geesten voelen zich thuis in ons bedrijf.

OPLEIDING

Opleiding

Alle werknemers worden op het juiste moment begeleid en geëvalueerd. Wij hechten veel belang aan opleiding. Onze werknemers geven zelf aan wanneer ze een opleiding willen volgen.

STABILITEIT

Stabiliteit

Met meer dan 90 jaar ervaring in warmtepompen, airconditioning en klimaatregeling bewijst Daikin haar stabiliteit. Daikin Belux is een dochteronderneming van Daikin Europe, hierdoor worden de mogelijkheden tot doorgroei niet enkel beperkt tot België.

Jobs