Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Clever AI Solutions

Een sterk groeiende start-up met gepassioneerde medewerkers

Clever is een sterk groeiende onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van chatbots. Deze worden ingezet voor lead generation, customer service, marktonderzoek en marketing toepassingen en dat bij toonaangevende klanten zoals De Persgroep, Gemeente Aalter en Vrije Universiteit Brussel.

Voor de ontwikkeling van onze chatbots opereren we in het AI ecosysteem en gebruiken we services zoals Watson van IBM om onze taalanalyse te doen. We passen hierbij de Agile principes toe en flirten af en toe met de grens van gezonde chaos. Ons ambitieus team bestaat uit gelijkgestemde professionals die het beste van zichzelf geven en geregeld samen plezier maken tijdens bijvoorbeeld de Friday drinks op kantoor.

Naast een goede teamspirit hechten we ook waarde aan relevante opleidingen die jij interessant vindt. “Het is mijn doel de medewerkers van Clever de beste versie van zichzelf te laten worden,” aldus Maarten Verschuere, oprichter en CEO van ons bedrijf. We kunnen hier met trots aan toevoegen dat Maarten dit jaar genomineerd werd voor de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar.

Nog steeds aan het lezen? Super, dan ben jij misschien de Full Stack Developer die ons achtkoppig team komt versterken. We kijken uit naar een hands-on professional met goesting om voortdurend bij te leren en het beste van zichzelf te geven.

"Het is mijn doel de medewerkers van Clever de beste versie van zichzelf te laten worden."

Quote Maarten Verschuere - Founder & CEO
Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - Clever

Kenmerken

NABIJHEID/BEREIKBAARHEID

LIGGING

De gloednieuwe kantoren kan je makkelijk bereiken vanop de E40 en de E17. Liever met de trein? Dat kan. Na de treinrit kan je vanuit het station Gent-Sint-Pieters je fietsbenen aantrekken. Je bereikt onze kantoren - afhankelijk van je conditie en/of nachtrust - in vijf tot zeven minuten.

WERKSFEER/OMKADERING

WERKSFEER
‘s Ochtends kan je genieten van een lekkere kop koffie of thee in onze bar. Bij mooi weer lunchen we gezellig samen op ons zonnig terras. Daarnaast kiezen we iedere week een medewerker van de week. Die krijgt een mooie kroon die hij een volledige week mag opzetten of bewaken. Op vrijdagnamiddag voorzien we pintjes op kantoor.

WERK-PRIVÉ BALANS

WORK/LIFE BALANS

Je krijgt de vrijheid om je tijdsindeling zelf te bepalen. Moet je eens vroeger weg om je zoon of dochter van school te halen, dan vormt dit geen probleem.

TAKENPAKKET

TAAKSIGNIFICANTIE

We geven onze mensen graag mooie verantwoordelijkheden. Dankzij de korte communicatielijnen kan je een waardevolle bijdrage leveren en zie je snel resultaat van de geleverde inspanningen.

Jobs