Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Bram - full-stack developer Blendr.io

We spraken met Bram, sinds een tweetal jaar full-stack developer bij Blendr.io. Hij vertelt ons hoe hij het werken bij het bedrijf tot hiertoe ervaart en wat volgens hem de grootste troeven zijn van het bedrijf.

Wat is jouw taak bij Blendr.io?

Bram: “Ik ben een geboren full-stacker, dit betekent dat ik voor Blendr.io zowel de back end als front end development verzorg alsook een gedeelte DevOps. Ik werk voornamelijk aan nieuwe features op basis van de input van onze SaaS partners.”

Waarom werken voor Blendr.io?

Bram: “Ik koos twee jaar geleden om voor de start-up Blendr.io aan de slag te gaan omdat ik hier de kans krijg om als developer constant bij te leren. Er wordt dan ook een hoog niveau van verantwoordelijkheid vereist aangezien wij in een klein team werken en er samen gefocust wordt op een langdurige en continue opbouw, zowel wat het product betreft als het bedrijf an sich. De grootste uitdaging is dan ook het continu onderhouden van de steeds evoluerende code, het vermijden van downtime en het steeds meedenken om Saas integraties vlotter te doen verlopen.”

Hoe is de werksfeer bij Blendr.io en wat brengt de toekomst?

Bram: “Wij werken bij Blendr.io ongeveer met een drietal developers en een een implementatieteam van 5 leden. De sfeer is zeer gemoedelijk en collegiaal. Er wordt dan ook regelmatig samen geluncht en, indien het weer het toelaat, wordt de barbecue op het dak aangestoken. Wij zijn een hecht team en de communicatie is dan ook direct en vlot. Red tape is hier niet van toepassing.”

“Wat ik wil verwezenlijkt zien in de komende twee jaar? Ik wil eerst en vooral het product verder uitwerken, de mogelijkheden van het platform zo goed mogelijk kunnen benutten en een zo klantvriendelijk mogelijke interface ontwikkelen. Maar de hoofdzaak is de reeds exponentiële groei van het bedrijf te handhaven en hun Saas klanten (o.a. de Vlerick Business school, Accenture, Qualifio,...) een feilloze en user friendly experience te kunnen aanbieden.”