Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

BKM

BKM: We Connect. We Care.

BKM bestaat uit 230 medewerkers, verspreid over onze kantoren in Hasselt, Steenokkerzeel en Gent. We bieden kwaliteitsvolle ICT-oplossingen aan binnen vier domeinen, namelijk Unified Communications & Collaboration (UCC) solutions, IT solutions, Document & Visual solutions en Connectivity solutions. Als medewerker van BKM wordt er naar jou geluisterd en krijg je de kans om je expertise bij te brengen. Dit betekent dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan de dagelijkse werking én de groei van ons bedrijf.

Al onze gepassioneerde medewerkers dragen de BKM-waarden ‘Integrity’, ‘Commitment’ en ‘Continuous improvement’ uit naar onze 16.000 klanten en beschikken over een can do mentaliteit. Dit houdt in dat we voor ieder probleem een gepaste oplossing vinden. Met onze proactieve houding slagen we er keer op keer in om onze klanten flexibele en doordachte oplossingen aan te bieden zodat zij zich kunnen focussen op hun business.

Door recente overnames kende BKM de laatste jaren een sterke groei met een uitgebreid klanten- en personeelsbestand als gevolg. We zijn fier om te zeggen dat Fonitel, Data Unit, Voxx Cloud Voice en CC@PS ‘A Member of’ BKM zijn.

Om die verdere groei te ondersteunen zijn we dan ook volop op zoek naar nieuwe collega’s!

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - BKM

Kenmerken

WERKSFEER/OMKADERING

WERKSFEER

Een weekend met de collega’s naar Barcelona, samen naar Durbuy of een verwenweekend in Lanaken: we deden het allemaal. Een nauwe band met de collega’s wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Dankzij je enthousiasme, je integriteit en je toewijding word je al snel een waardevolle collega binnen BKM.

STABILITEIT

STABILITEIT

Dankzij meerdere overnames eerder dit jaar, heeft BKM zich kunnen uitbouwen tot een stabiele en dynamische onderneming die van alle markten thuis is. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn we dan ook al 25 jaar een vaste waarde op de markt.

SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

Bij BKM zijn we één grote familie. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd, gestructureerd en probleemoplossend. Stoot je binnen een project op een probleem? Geen nood: je hebt 230 collega’s om op terug te vallen.

AUTONOMIE

AUTONOMIE

Bij onze klanten ben jij de specialist ter zake. Je slaagt erin om dankzij je ervaring en expertise de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Je krijgt er de kans om op een zelfstandige manier de technische lead te nemen rond netwerkbeveiliging. Verder heb je ook inspraak in de strategische plannen van BKM en kan je jouw expertise bijbrengen aan het team.

Jobs