Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Atlas Copco

Atlas Copco is wereldwijd actief

Een groeiende onderneming die kan bogen op een stevig “track record”, een oerdegelijke reputatie en een duurzame toekomstvisie. Dat is Atlas Copco in een notendop. De Atlas Copco groep heeft haar hoofdzetel in Stockholm en is actief in meer dan 180 landen. Het internationale hoofdkantoor van de compressor afdeling bevindt zich in Wilrijk.

Als medewerker sta je bij Atlas Copco centraal. Je kan opleidingskansen grijpen, gaandeweg meer verantwoordelijkheden nemen op (inter)nationaal vlak en zo je eigen carrière uitstippelen.

Er wordt bovendien veel aandacht besteedt aan een goede work-life balans. Bij ons kan je jouw getrainde benen bovenhalen in ons sportcomplex of kan je met collega’s even een pitstop houden in de chalet (kantine).

Gedreven door innovatie, streven we ernaar om klanten wereldwijd de beste persluchtsystemen aan te bieden en in te spelen op hun complexe technische vraagstukken.

Naast engineering en productie spelen logistiek, aankoop, finance en aftermarket een belangrijke rol.

Als medewerker kom je terecht in een internationale werkomgeving met diverse contacten en tal van carrièremogelijkheden.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - Atlas Copco

Kenmerken

SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

We stappen op elkaar af zonder aarzelen en houden van een directe communicatie. Binnen de teams heerst er een toffe en toegankelijke sfeer.

WERK-PRIVÉ BALANS

WORK-LIFE BALANCE

De balans tussen werk en privé: we besteden er veel aandacht aan. Dit vertaalt zich onder andere in heel wat vakantiedagen, ontspanningsmogelijkheden (sport) en onze sportkantine. Bij ons heb je voldoende tijd om naast het werk ook een boeiend sociaal leven te hebben.

TAKENPAKKET

UITDAGING

Je krijgt te maken met uitdagende projecten waarbij je gaandeweg steeds meer verantwoordelijkheden kan nemen. Je mag op zoek gaan naar innovatieve manieren om het werk sneller te laten verlopen.

Jobs