Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Preben Van der Stichel - Junior Projectleider

Maak kennis met Preben Van der Stichel, na zijn stage en vakantiejob bij Aksis groeide hij op korte tijd door tot Junior Projectleider.

Waarom koos je voor een job bij Aksis? Wat onderscheidt hen van andere bedrijven?

“Aksis is een jonge familieonderneming waar een goede wind waait, dat was voor mij meteen duidelijk. Als nieuwe speler zijn ze op een korte tijd doorgegroeid tot een grote en belangrijke speler op de markt. Iedereen die hier werkt heeft een zin voor vooruitgang en dit werkt aanstekelijk. Ook de vele mogelijkheden om door te groeien in dit bedrijf spraken mij enorm aan. Ik ben hier negen maanden geleden begonnen op stage en ondertussen ben ik al Junior Projectleider; dat is mooi, toch? Dit is bovendien iets waar je bij andere bedrijven wellicht niet meteen de kans toe zou krijgen. ”

Hoe verliep het initiële contact met de collega’s?

“Zeer vlot. Ik merkte ook direct dat er op een heel open en duidelijke manier gecommuniceerd wordt met iedereen. Je weet altijd waar je staat en dit zorgt voor wederzijds vertrouwen.”

Wat zijn voor jou de tofste momenten bij Aksis?

“Door de gezellige familiale sfeer die doorheen het hele bedrijf raast, kan ik niet anders dan het contact met de collega’s als leukste moment of momenten beschouwen. De onderlinge communicatie zoals: elkaar op de hoogte houden over lopende projecten of een persoonlijke babbel zorgen voor een aangename sfeer, zelfs op de meest stressvolle momenten. Ook de werfopvolging vind ik ontzettend leuk om te doen. Elk project is anders en zorgt ervoor dat je elke dag opnieuw bijleert en je vaardigheden blijft ontwikkelen en optimaliseren. Deze twee aspecten van de job zorgen ervoor dat ik elke dag met een glimlach ga werken.”