Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Aksis

Aksis: een groeiende familie-onderneming

Aksis staat in voor de volledige inrichting van allerhande interieurprojecten voor kantoren, horecazaken, openbare ruimtes of winkels. Met oog voor kwaliteit en detail voorzien we naast wanden, vloeren en plafonds ook de binnenafwerking maatwerk en technieken. Alles wordt geproduceerd in ons eigen atelier te Eke en daarna op locatie opgebouwd door onze ervaren schrijnwerkers. Om het eindresultaat naar het hoogste niveau te tillen, specialiseren wij ons ook in brandveiligheid en voorzien we de ruimtes van de gepaste akoestiek.

Wij zijn een bloeiende familie-onderneming en dat merk je: alle medewerkers staan in contact met elkaar en een persoonlijk gesprek wordt nooit afgewezen. We zijn op vijf jaar tijd dan ook uitgegroeid naar een kmo met de gepaste erkenning van de FOD Economie. Hiermee bewijzen we als onderneming enerzijds onze financiële en economische draagkracht en anderzijds onze technische bekwaamheid.

We kiezen er bewust voor om een stabiele, langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen met onze medewerkers. Het is dan ook zo dat er bij ons doorheen de jaren weinig verloop heeft plaatsgevonden. Openheid en transparante communicatie zijn dan ook waarden die bij ons centraal staan. We nemen voldoende de tijd om onze medewerkers te leren kennen en op te volgen zodat we op de hoogte blijven van wat er bij hen speelt.

Ook investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers: zo werd bijvoorbeeld al een opleiding Frans aangeboden tijdens de werkuren om ook over de taalgrens heen klantgericht te kunnen werken. Binnen deze persoonlijke aanpak worden de zelfstandigheid en proactiviteit van de werknemer ook heel erg aangemoedigd.

Om de optimale sfeer te waarborgen en te versterken wordt er tweejaarlijks een teambuilding georganiseerd. Op een van deze activiteiten worden ook de partners van onze medewerkers uitgenodigd.

Heb je zin om dit veelzijdige team van ervaren en goed opgeleide medewerkers met een passie voor maatwerk en precisie te vergezellen in boeiende projecten? Bekijk dan zeker de beschikbare vacatures!

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Silvie

Kenmerken

AUTONOMIE

Autonomie

Binnen de horizontale structuur van ons bedrijf bieden we onze medewerkers de nodige autonomie en vrijheid om taken en projecten op een eigen manier in te vullen. Bij ons neem jij het heft in eigen handen!

SAMENWERKEN

Samenwerken

Samenwerken met collega’s is een absolute must om het project tot een goed einde te brengen. Bij Aksis kom je terecht in een team van gemotiveerde vakmensen met een passie voor maatwerk en precisie.

NABIJHEID/BEREIKBAARHEID

Nabijheid

Veel van onze collega’s die kozen voor Aksis maken komaf met de ellenlange files. Onze centrale ligging nabij de N60 zorgt ervoor dat de meeste van onze projecten zich in de buurt bevinden.

MENSGERICHT

Mensgericht

Al onze medewerkers worden opgenomen in de Aksis-familie. We kiezen ervoor om een langetermijnrelatie aan te gaan met onze medewerkers die steunt op openheid, wederzijds vertrouwen en enthousiasme. Op die manier kunnen we elkaar goed leren kennen en dit bevordert een optimale werksfeer.

Jobs