Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Actemium

Life long learning, bij Actemium kan het!

Advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen: dat is waar we bij Actemium expert in zijn. Actemium België telt vandaag de dag 900 enthousiaste medewerkers. Zij vinden hun plaatsje in één van onze acht vestigingen die gelegen zijn in Aalter, Deinze, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven en Zwijndrecht.

Binnen onze gezonde en groeiende organisatie krijg je zowel de omkadering (opleiding en coaching) als de kansen om jouw loopbaan een échte impuls te geven.

‘Life Long Learning’ en de ontwikkeling van jouw technische en persoonlijke vaardigheden worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. Samen met je leidinggevende werk je een persoonlijk ontwikkelingsplan uit dat afgestemd is op jouw ambities en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en hoe je verder kan groeien.

Naast inspanning hebben we bij Actemium ook oog voor ontspanning. Zo kan je deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - Actemium

Kenmerken

OPLEIDINGSMOGELIJKHEDEN 01.png

OPLEIDING

Je loopbaan uitbouwen kan in een technische, projectmatige of adviserende (consultancy) richting. Actemium zorgt ervoor dat je de juiste competenties ontwikkelt om jouw professionele doelstellingen te realiseren.

WORK-LIFE BALANCE 03.png

WERK-PRIVÉ BALANS

Bij Actemium staan onze medewerkers centraal en is er voldoende ruimte voor ontspanning. Een interessante verlofregeling, flexibele werkuren, talrijke events en toffe collega’s vormen dé ideale mix voor een evenwichtige werk-privé balans.

VIKING HUISJE.png

STABILITEIT

Actemium maakt deel uit van de beursgenoteerde VINCI Energies-groep. Met meer dan 64.500 medewerkers zijn we wereldwijd actief in 52 landen.

WERKSFEER - OMKADERING 03.png

WERKSFEER

Dankzij onze organisatiestructuur die opgebouwd is uit autonome business units, kunnen we een persoonlijke benadering en hoge flexibiliteit bieden, zowel aan onze klanten als onze medewerkers.

Jobs