Logo Talent In Vlaanderen
  • Online jobbeurs 24/7 beschikbaar
  • Ontdek welk bedrijf echt bij jou past
  • Als kandidaat heb je zelf de touwtjes in handen

Actemium

Life long learning, bij Actemium kan het!

Advies, studie, realisatie en ondersteuning van industriële processen: dat is waar we bij Actemium expert in zijn. Actemium België telt tegenwoordig 900 enthousiaste medewerkers. Zij vinden hun plaatsje in één van onze acht vestigingen die gelegen zijn in Aalter, Deinze, Gosselies, Herentals, Kortrijk, Leuven en Zwijndrecht.

Binnen onze gezonde en groeiende organisatie krijg je zowel de omkadering (opleiding en coaching) als de kansen om jouw loopbaan een échte impuls te geven.

‘Life Long Learning’ en de ontwikkeling van jouw technische en persoonlijke vaardigheden worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. Samen met je leidinggevende werk je een persoonlijk ontwikkelingsplan uit dat afgestemd is op jouw ambities en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en hoe je verder kan groeien.

Naast inspanning hebben we bij Actemium ook oog voor ontspanning. Zo kan je deelnemen aan tal van sportieve en culturele activiteiten.

Aanspreekpunt voor dit bedrijf

Career Viking Olivier - Actemium

Kenmerken

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

DOORGROEI

Je loopbaan uitbouwen kan in een technische, projectmatige of adviserende richting. Actemium zorgt ervoor dat je de juiste competenties ontwikkelt om jouw professionele doelstellingen te realiseren.

TAKENPAKKET

TAAKSIGNIFICANTIE

Je kan een impactvolle en waardevolle bijdrage leveren in de toekomst van ons product. Dankzij onze organisatiestructuur die opgebouwd is uit autonome business units, kan je heel wat beslissingen nemen.

NABIJHEID/BEREIKBAARHEID

NABIJHEID

Kiezen voor Actemium betekent komaf maken met ellenlange files. Door onze uitstekende ligging in een filevrij gebied, rijd je iedere morgen vlot naar het werk.

STABILITEIT

STABILITEIT

Actemium maakt deel uit van de beursgenoteerde VINCI Energies-groep. Met meer dan 64.500 medewerkers zijn we wereldwijd actief in 52 landen.

Jobs